SUA. Un bărbat care a iertat un hoţ, răsplătit cu 50 de dolari chiar de tâlharul cuminţit

04 Dec 2009   •   14:24
SUA. Un bărbat care a iertat un hoţ, răsplătit cu 50 de dolari chiar de tâlharul cuminţit new york

Cu şase luni în urmă, proprietarul unui magazin din New York făcea un gest incredibil. Arăta milă faţă de un bărbat care încercase să îl jefuiască pentru că nu avea bani să cumpere mâncare copiilor. Înduioşat de lacrimile hoţului, bărbatul i-a dat o pâine şi 40 de dolari şi l-a trimis acasă. Nu înainte să îl pună să promită că va căuta un loc de muncă şi nu va mai încerca niciodată să fure.

Nu era convins că hoţul îi urmase sfatul şi aproape că uitase de incidentul din vară. Totul până acum câteva zile, când omul a primit un plic. ?Când am primit scrisoarea m-am întrebat ce o fi. Când am deschis-o şi am citit biletul, mi-am dat seama că este vorba despre aceeaşi persoană care a încercat să îmi jefuiască magazinul?

În plic erau 50 de dolari şi o scrisoare. ?Am o slujbă şi câştig bine. Mă ţin departe de necazuri şi am grijă de familia mea. Mi-ai dat 40 de dolari şi o bucată de pâine. Îţi înapoiez 50 de dolari, însoţiţi de mulţumiri? i-a scris hoţul bărbatului.

Se pare că şi viaţa bărbatului din New York s-a schimbat de la incident. Magazinul său este plin de scrisori primite de la oameni din întreaga lume, care îl laudă pentru fapta sa.

Unii oameni i-au trimis chiar şi bani iar acum bărbatul oferă produse gratuite în fiecare zi celor nevoiaşi.

Antena3.ro

Parteneri
x close