x close

SUA. Un hoţ a gătit, s-a uitat la filme şi a dormit în casa pe care a spart-o

de Antena3    |    28 Noi 2010   •   17:24
SUA. Un hoţ a gătit, s-a uitat la filme şi a dormit în casa pe care a spart-o 483 Foto: Video News
Jaf neobişnuit în Statele Unite. Un hoţ s-a îndrăgostit de casa în care tocmai intrase cu forţa şi s-a hotărât să petreacă noaptea acolo. A făcut prăjituri, s-a uitat la filme şi a şi dormit câteva ore. Până când un vecin, care ştia că locuinţa trebuia să fie goală, i-a făcut o vizită care putea să-l coste viaţa.

Kyle Davis a crezut că vecinii s-au întors acasă înainte de termen. Luminile erau aprinse şi mirosea a prăjituri. S-a gândit totuşi să verifice locuinţa.

Hoţul voia să petreacă o noapte liniştită de Ziua Recunoştinţei. Şi-a ales o casă frumoasă, s-a apucat de gătit şi a văzut filme tradiţionale americane. Asta până să fie întrerupt de vecin.

Poliţia este pe urmele suspectului care a reuşit să scape. Americanii nu trebuie să se teamă însă, pentru că neobişnuitul hoţ pare inofensiv.

 
SUA-Un-hot-a-gatit-si-a-facut-prajituri-in-casa-in-care-intrase-cu-forta/&displayclick=link&width=407&height=324&autostart=false&showicons=true" allowfullscreen="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" src="http://videonews.antena3.ro/jwplayer/player.swf">

Citeşte mai multe despre:

hot SUA casa prajituri viata Politie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati