x close

„Sunt Ana Maria și în aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Doar că într-o seară l-am prins...”

20 Apr 2018   •   11:40
„Sunt Ana Maria și în aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Doar că într-o seară l-am prins...” Foto: Pixabay.com

A aflat că soțul său a avut o aventură, însă a decis să-i mai acorde o șansă. Doar că zilele trecute, femeia a descoperit ceva de-a dreptul șocant despre soțul său.

Când s-a trezit, a văzut că soțul său nu era în pat. S-a dus să îl caute și...Tânăra a decis să-i scrie specialistului pe probleme de cuplu.

„Mă numesc Ana Maria și am nevoie de sfatul tău. În aprilie anul trecut, soțul meu a avut o aventură. Asta a trecut iar eu am decis să-l iert. Nu îmi este ușor și lucrurile au mers din nou bine între noi dar, acum, cred că iarași merg în jos. L-am prins noaptea că vorbea pe internet cu anumite doamne de pe siteuri matrimoniale și se autosatisfacea. Pur și simplu nu știu ce să mai fac. Te rog, dă-mi un sfat. Îți multumesc”, a mărturisit tânăra.

Citeşte mai multe despre:

aventura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati