„Sunt căsătorită de 12 ani, dar într-o zi am descoperit ceva șocant despre soțul meu. E un om iubitor și normal, dar când vine vorba de partidele de amor se transformă total”

23 Noi 2018   •   10:26
„Sunt căsătorită de 12 ani, dar într-o zi am descoperit ceva șocant despre soțul meu. E un om iubitor și normal, dar când vine vorba de partidele de amor se transformă total” Foto: Pexels.com

Credea că își cunoaște soțul foarte bine, mai ales că erau căsătoriți de 12 ani. Dar într-o zi avea să afle un secret oribil despre el, iar acum nu știe cum să facă față, mai ales că atunci când sunt în pat, soțul a început să aibă unele cereri ciudate,

„Când nu sunt prin preajmă, soțul meu se îmbracă precum o femeie. Este travestit. Am crezut că pot să accept asta, dar acum vrea să facem sex când poartă aceste haine și urăsc ideea.

Suntem căsătoriți de 12 ani. Am 37, iar el 40. Avem patru copii, cu vârste între 10 și trei ani. Este iubitor și protector de obicei, dar acum a devenit dezgustător când vine vorba de sex”, a scris femeia specialistului de la The Sun.

 

x close