x close

„Sunt căsătorită de 21 de ani, dar am început să bănuiesc că soțul meu are o aventură la serviciu. Când mi-am dat seama cine era femeia, am înnebunit de durere”

14 Iul 2018   •   20:59
„Sunt căsătorită de 21 de ani, dar am început să bănuiesc că soțul meu are o aventură la serviciu. Când mi-am dat seama cine era femeia, am înnebunit de durere” Foto: Pixabay.com

Nici măcar după 21 de ani de căsătorie nu mai poți să îți dai seama dacă mai poți avea încredere în partenerul tău, mai ales când îți dai seama că el a călcat strâmb.

Asta a pățit și Mihaela, care a decis să-și spună povestea unui consilier pe probleme relaționale.

„Sunt Mihaela și am 49 de ani, sunt căsătorită de 21 de ani și avem o față de 20. Nici nu știu cu ce să încep cert este că soțul meu are o relație de trei ani sau mai mult cu colegă de birou și mai tragic este că noi eram prieteni de familie cu ea și soțul ei, adică mergeam în toate concediile împreună, ne vedeam o dată pe săptămâna, jucăm cărți, râdeam și ne făceam planuri ca prieteni.

Anul trecut, de ziua ei, am început să suspectez că se întâmplă ceva, el o privea în anume fel, vroia să danseze cu ea, după un timp l-am întrebat dacă se întâmplă ceva, dacă îi place de ea și îmi răspundea că ce să nu-i placă la ea, spunând că sunt geloasă. Am decis să întrerup cu această femeie și chiar m-am întâlnit cu ea la o cafea să stăm de vorba, i-am spus tot ce aveam pe suflet și mi-a spus că nu e adevărat, că nu e nimic între ea și soțul meu și am făcut o pauză. Lunile de toamnă au trecut greu, el avea foarte mult de lucru și ea se oferea să îl ajute la serviciu, probabil contra cost (în natură).

M-am gândit că poate merg prea departe și am început să ne vedem din nou. Vreau să specific că ei plecau în delegațîi împreună destul de des. Am făcut revelionul împreună și cu alți prieteni comuni. În luna ianuarie am fost la o zi onomastica și am văzut niște mesaje pe care le dădea cu ea lângă mine, i-am cerut telefonul și nu vrut să mi-l dea, după care a șters mesajul și a vrut să-l dea, bineînțeles că am înțeles mai mult ca niciodată.

Și așa am continuat să suspectez, am început să-i verific telefonul destul de des, iar el nega de fiecare dată că este ceva.

În luna martie ei au plecat în delegație. Nu mai suna când ajungea la destinație, spunând că a uitat, iar când sunam seara mai târziu mă întreba dacă îl verific. După delegație, a două zi, i-am spus că aș fi vrut să ne creștem nepoții împreună, iar el a lăcrimat, m-am dus în baie și am început să plâng, iar fata noastră s-a dus în bucătărie și i-a spus că, dacă a greșit, să vină să-mi ceară iertare, și așa a făcut, a venit și a spus că a fost slab și că a greșit.

Așa a început o perioada îngrozitoate pentru mine, știind că ei lucrează încă împreună. Mi-a promis că s-a terminat și că nu o să mai facă, iar eu i-am spus că dacă mai face ceva S-A TERMINAT! De atunci, eu merg la psiholog, a mers și el, a vrut să mergem la biserica împreună, am început să renovăm dormitorul și să plecăm cu nașîi în vacanță”, a scris femeia specialistului de la Libertatea.

Citeşte mai multe despre:

aventura sot infidel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati