Supărat pe Bank of America: A cerut despăgubiri astronomice

28 Sep 2009   •   23:46
Supărat pe Bank of America: A cerut despăgubiri astronomice bani

S-a supărat pe cea mai mare bancă din SUA, aşa că a cerut, în instanţă, despăgubiri de...1.784 de miliarde de triliarde de dolari. Pe lângă această sumă, Dalton Chiscolm a solicitat încă 200.164.000 de dolari, arată Reuters.

Denny Chin a telefonat la sediul Bank of America din New York şi s-a supărat pentru că nu a primit informaţiile dorite. Acesta este motivul invocat de american în cererea depusă în instanţă.

Purtătorul de cuvânt al Bank of America a refuzat să comenteze incidentul. Suma solicitată în instanţă de american depăşeşte cu mult PIB-ul la nivel mondial pe anul 2008.

Acesta nu este primul incident ciudat în care este implicată instituţia americană. Un bărbat din New Hampshire şi-a folosit cardul de debit la o benzinărie pentru a cumpăra un pachet de ţigări şi a fost taxat cu peste 23 cvadrilioane de dolari.

Bărbatul a declarat că a petrecut două ore vorbind la telefon cu Bank of America încercând să clarifice problemele legate de suma astronomică. Banca a corectat eroarea în ziua următoare.

Antena3.ro

Parteneri
x close