Superman revine! Un bărbat şi-a făcut 16 operaţii estetice pentru a-i semăna idolului său

de Antena3.ro    |    11 Oct 2011   •   18:45
Superman revine! Un bărbat şi-a făcut 16 operaţii estetice pentru a-i semăna idolului său Foto: blastmagazine.com

Cine nu ar vrea să semene cu idolul preferat? Există însă unii oameni care duc totul la extrem. Este şi cazul unui filipinez care şi-a făcut nu mai puţin de 16 operaţii estetice pentru a semăna cu... Superman. Puţini sunt însă cei care îl înţeleg.

Herbert Gomez are 35 de ani şi este fascinat de imaginea eroului său preferat, Superman. Pentru că a vrut să semene cât de cât cu el, s-a gândit la varianta bisturiului şi a apelat la un chirurg estetician. A trecut prin 16 operaţii estetice: nasul, gâtul, ochii, bărbia, pieptul şi picioarele, toate au fost remodelate după chipul şi asemănarea super-eroului.

Şi îi place atât de mult încât şi casa şi-a transformat-o într-un altar închinat eroului de benzi desenate. Patul are aşternuturi cu chipul lui Superman iar pereţii sunt împânziţi cu postere dar şi cu poze cu bărbatul mîndru că după atâtea eforturi fizice şi probabil şi financiare seamănă cu Superman.

Pe pagina de Facebook a filipinezului, foarte mulţi utilizatori condamnă gestul său, ba chiar îi transmit că arată ca un manechin de plastic.>

 
Get Adobe Flash player

Parteneri
x close