Susține că vine din anul 2030 și și-a riscat viața pentru a călători înapoi în timp. Cum va arăta lumea peste 10 ani

de S.T.    |    13 Feb 2018   •   21:44
Susține că vine din anul 2030 și și-a riscat viața pentru a călători înapoi în timp. Cum va arăta lumea peste 10 ani Foto: captură video youtube.com

Un călător în timp, care spune că provine din viitor, a trecut un test de detectare a minciunilor, după ce a afirmat că Donald Trump va fi reales, iar inteligența artificială va prelua puterea asupra lumii.

Noah susține că vine din anul 2030 și și-a riscat viața pentru a călători înapoi în timp. Misiunea lui, spune el, este să le spună tuturor celor vii ceea ce lumea le pregătește.

Acesta afirmă ca roboții Google Glass se vor răspândi în toată lumea. De asemenea, tehnologia se va dezvolta atât de mult, încât va fi capabilă să administreze în mod independent o casă.

Bitcoinul va deveni din ce în ce mai popular, însă banii cash vor fi în continuare în uz.

În 2030, acesta susține că președintele american va fi o figură misterioasă, numită Ilana Remikee. Oamenii vor ajunge pe Marte în anul 2028 și, în același an, vor fi descoperite și călătoriile în timp.
 
Noah susține că are, de fapt, 50 de ani, însă a luat un medicament de întinerire, care l-a transformat într-un tânăr de 25 de ani.

x close