x close

Au plătit aproape 300.000 de euro pentru a semăna cu Barbie şi Ken

25 Oct 2015   •   14:06

Fascinați de frumusețea celebrelor păpuși ale firmei Mattel, doi tineri francezi, Anastasia Reskoss și Quentin Dehar, au decis să facă totul ca să semene cu Barbie și Ken. Pentru a-și atinge scopul au cheltuit 277.000 de euro pe operații de chirurgie estetică și nu vor să se oprească aici, relatează Agerpres.

Cei doi s-au cunoscut în 2013, la o petrecere organizată pe un iaht. S-au îndrăgostit unul de celălalt și și-au descoperit pasiunea comună pentru păpușile de plastic perfecte (după părerea unora!).

Tânăra roșcată de 18 ani își făcuse prima operație estetică — o rinoplastie care a costat-o 4.500 de euro — la 17 ani. Anul următor s-a supus și unei măriri de sâni de 7.000 de euro, schimbând cupa C cu E.

Quentin dorea și el să semene cât se poate de mult cu Ken. La 18 ani și-a refăcut nasul, începând și o serie lungă de injecții cu botox.

În următorii doi ani, Barbie în devenire a mai urcat de câteva ori pe masa de operație, pentru intervenții de chirurgie estetică: noi implanturi mamare, o a doua rinoplastie și implanturi fesiere, care au totalizat 17.000 de euro. Și iubitul ei a dat 12.300 de euro pe a doua operație la nas, o intervenție de înlăturare a pungilor de sub ochi și îmbrăcarea dinților pentru a putea afișa același zâmbet strălucitor ca al lui Ken. Nu a omis nici o operație la urechi.

Știind că frumusețea cere sacrificii, Quentin și-a făcut opt injecții în buze și în față și recurge la albirea dinților din șase în șase luni.

Și, după cum au anunțat tinerii, transformarea lor nu s-a terminat încă.

Citeşte mai multe despre:

Barbie operatii estetice
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati