Talentul ei te va impresiona! Artista care poate crea iluzia unor texturi vestimentare direct pe piele

de A.M.P    |    22 Oct 2012   •   09:53
Talentul ei te va impresiona! Artista care poate crea iluzia unor texturi vestimentare direct pe piele Galerie foto (7) Foto: Chooo-San
O studentă japoneză de doar 19 ani s-a făcut remarcată în lume prin tatuajele extrem de realiste pe care le realizează şi care oferă iluzia unor texturi vestimentare direct pe piele, scrie Daily Mail.

Chooo-San, studentă la Universitatea de Artă Musashino, din Tokio, a atras atenţia presei încă din vara trecută când a pictat imaginea unor organe amplasate aleator pe corpul uman.

De data aceasta, tema expoziţiei constă în obiecte vestimentare precum fermoare, şireturi, şnururi, nasturi dar şi ştechere sau întrerupătoare.

"Nu cred că am un motiv real pentru care m-am apucat să pictez, dar mă cam săturasem de toate modificările digitale şi am vrut să văd cât de departe pot merge fără Photoshop", afirmă studenta japoneză. "Lucrările mele sunt pictate direct pe piele şi nu utilizez niciun soft de editare foto pentru post-procesare", a declarat ea jurnaliştilor.

x close