Tânăra care şi-a făcut numeroase intervenţii estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie a ajuns după gratii. Mărturiile femeii: "Am simțit că fac ce trebuie"

25 Oct 2019   •   13:14
Tânăra care şi-a făcut numeroase intervenţii estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie a ajuns după gratii. Mărturiile femeii: "Am simțit că fac ce trebuie" foto - Instagram

Tânăra din Iran care şi-a făcut schimbări dramatice pentru a semăna cu Angelina Jolie a ajuns la închisoare.

Sahar Tabar, în vârstă de 22 ani, şi-a făcut numeroase fotografii pe care le modifica pentru a arăta precum celebra actriţă, iar în cele din urmă a fost arestată pentru blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie morală şi socială. 

”Am visat încă din copilărie să fiu cunoscută. Am văzut că oamenii urmăresc ceea ce fac și am simțit că fac ce trebuie”, a spus Sahar în timpul unui interviu, potrivit Fox News.

Sahar avea 26.800 de persoane care o urmăreau pe Instagram şi unde punea numeroase fotografii făcute după operaţiile estetice. Se pare că promovarea intervenţiilor sale chirurgicale a avut un efect negativ pentru multe tinere. 

Parteneri
x close