”Tatăl meu ar putea fi și tatăl presupusului meu copil”. Povestea unui bărbat care și-a surprins iubita în pat cu părintele lui

19 Ian 2016   •   18:56
”Tatăl meu ar putea fi și tatăl presupusului meu copil”. Povestea unui bărbat care și-a surprins iubita în pat cu părintele lui freeimages.com
”Am prins-o pe iubita mea în timp ce făcea sex cu tatăl meu. Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare, iar acum mi-a spus că e însărcinată”. Așa începe povestea unui britanic care a cerut sfatul psihologului The Sun.

”Eram împreuna de doi ani. Ea are 22 de ani, eu 24. Mama mea a murit acum câtiva ani, așa că atunci când relația a devenit serioasă, tatăl meu a sugerat ca ea să se mute cu noi.

Este asistentă, așa că lucrează în ture, în timp ce jobul meu la o companie IT este de la 9 la 5.

Era acasă după o tură de noapte, așa că m-am învoit de la muncă să o surpind cu inelul de logodnă.

Am ajuns acasă și am auzit gemete însă am crezut că îmi imaginez. Am mers sus și am deschis ușa dormitorului și l-am văzut pe tatăl meu peste ea. Am fost oripilat – la fel și ei.

Iubita mea a țipat: Ieși afară!, apoi tatăl meu a spus: Așteaptă-mă jos. Putem să-ți explicăm totul. Evident, nu puteau. Nu au nicio scuză. Mi-au spus că nu au vrut să mă rănească, că aventura pur și simplu s-a întâmplat și dura de câteva luni. Nu am observat.

Tatăl meu are 45 de ani. Are grijă de el și știu că e un bărbat bine, însă nu am crezut niciodată că va coborî atât de jos încât să-mi fure iubita.

Iubita mea a plecat, dar o iubesc încă. M-a sunat și mi-a spus că e însărcinată, dar o voi ajuta numai dacă copilul este al meu. Tata de abia dacă mai vorbește cu mine, iar atmosfera este insuportabilă”
, a scris bărbatul.

Psiholoaga The Sun l-a sfătuit să facă un test de paternitate, să încerce să-si repare relația cu tatăl lui și să se mute de acasă.

ExitPOLL
x close