x close

Totul pentru siestă: Un hotel din Argentina, destinat exclusiv somnului de după masă (VIDEO)

07 Iul 2010   •   23:13
Totul pentru siestă: Un hotel din Argentina, destinat exclusiv somnului de după masă (VIDEO)

Inventivitatea argentinienilor nu are margini când e vorba de somn. În Buenos Aires a fost creat primul hotel destinat exclusiv siestei. Regulile sunt stricte însă. O cameră nu poate fi închiriată pentru mai mult de 45 de minute, iar dacă nu te ia somnul în timp util, hotelul a angajat profesionişti care să ajute la relaxare.
Hotelul se intitulează sugestiv "Altruism", dar asta nu înseamnă că somnul este gratis şi nici măcar ieftin. 30 de dolari costă 45 de minute de siestă în cele mai bune condiţii, supravegheată în fiecare moment de specialişti în relaxare.
Oamenii de ştiinţă susţin că siestele ajută creierul să absoarbă mai uşor informaţii în timpul zilei şi reduce riscul apariţiei atacurilor de cord. Argentinienii vin în număr mare să încerce camerele ineditului hotel.
Fiecare client beneficiază de atenţie personalizată: uleiuri parfumate sau muzică gândită pentru fiecare în parte. Proprietarii speră că hotelul va ajuta oamenii să reînvie una dintre cele mai vechi tradiţii din Argentina: siesta.Antena 3

Parteneri
Parteneri
sati