Trăia fericită împreună cu soțul ei, însă totul a luat o întorsătură stranie. Femeia a avut parte de șocul vieții ei după ce a primit acel telefon. Nu îi venea să creadă că e adevărat!

17 Noi 2019   •   11:48
Trăia fericită împreună cu soțul ei, însă totul a luat o întorsătură stranie. Femeia a avut parte de șocul vieții ei după ce a primit acel telefon. Nu îi venea să creadă că e adevărat! Foto: Pixabay.com

O femeie de 42 de ani își plânge durerea în mediul online după ce soțul ei a părăsit-o dintr-un motiv halucinanat. Bărbatul și-a regăsit marea iubire de acum 15 ani.

”Soțul meu m-a scos din viața lui într-o clipă, dintr-un motiv halucinant. Am 42 de ani, el are 44 de ani și aveam o căsnicie fericită de cinci ani.

Deodată, acum câteva săptămâni, s-a schimbat. L-am întrebat dacă se vede cu cineva însă a negat totul.
Lucrurile au luat o întorsătură și el a recunoscut că, în sfârșit, a văzut-o pe iubita lui de acum 15 ani care a găsit-o pe Facebook.

Am primit și un telefon de la această fată care mi-a spus să-l las în pace. Se pare că i-a spus că îl plâng. Ceea ce a fost cel mai rău a fost că i-a spus multe detalii personale despre mine și familia mea.

El a spus că mă iubește, dar că ea i-a dat un ultimatum, eu sau ea. Chiar a doua zi când s-a mutat cu ea, și-a schimbat numărul de telefon și s-a făcut nevăzut din viața mea”, a spus femeia.

Sursa: The Sun.

x close