x close

Trecea într-o seară pe lângă un liceu din Timișoara, când a auzit strigăte bizare venite parcă din altă lume. S-a speriat cumplit. Când a ajuns acasă și i-a povestit soției ce s-a întâmplat, aceasta a încremenit. I-a spus că…

17 Mai 2018   •   11:01
Trecea într-o seară pe lângă un liceu din Timișoara, când a auzit strigăte bizare venite parcă din altă lume. S-a speriat cumplit. Când a ajuns acasă și i-a povestit soției ce s-a întâmplat, aceasta a încremenit. I-a spus că… Foto: banatulmeu.ro

Trecea într-o seară pe lângă Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timișoara, când a auzit strigăte bizare venite parcă din altă lume. Inițial, a crezut că i se pare. S-a oprit, dar sunetele ciudate au continuat să se audă.

S-a speriat cumplit și s-a grăbit să ajungă acasă. Acolo i-a povestit soției ce a auzit, iar aceasta a încremenit.

Femeia terminase acel liceu și i-a povestit că exista o legendă conform căreia clădirea ar fi bântuită de spiritele unor foști pacienți. Liceul ar fi fost un fost spital pentru bolnavii suferinzi de ciumă.

„Moartea neagră”, cea mai distrugătoare molimă care a afectat vreodată omenirea infestase zeci de oameni. Durerea cruntă prin care treceau victimele sale era de neimaginat, iar un om din şase mureau în chinuri groaznice. Spiritele celor care au sfârşit în acest fel rămânând captive în perimetrul clădirii, scrie voceatimisului.ro.

Citeşte mai multe despre:

zgomote ciudate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati