Trei motive care conduc femeile spre infidelitate

23 Aug 2015   •   11:59
Trei motive care conduc femeile spre infidelitate

Potrivit studiilor, aproape jumătate dintre oameni sunt infideli la un moment dat în căsnicie. Astfel, 45% din femei şi 55% din bărbaţi vor înşela la un moment dat, iar cercetătorii au vrut să afle care sunt motivele acestui comportament, scrie adevarul.ro.

Nu există scuze pentru infidelitate, dar există explicaţii, motive care pot arăta de ce o persoană a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală, spune psihoterapeutul Tammy Nelson, citat de Yourtango. El spune care sunt principalele motive care le împing pe femei să devină adultere.

1. Pentru unele femei, infidelitatea este o alternativă, o schimbare în viaţa personală. Aceste femei se poartă ca şi când mariajul lor s-a terminat, dar fără să decidă dinainte acest lucru. În realitate, ele nu ştiu ce vor de la partenerul stabil şi de la relaţia lor, iar apoi vor folosi aventura ca motiv pentru divorţ. Relaţia extraconjugală este un refugiu, o alternativă la căsnicia pe care nu o mai doresc. Concret, aceste femei îşi caută un alt partener înainte de a se despărţi de cel oficial, ca să nu rămână singure după divorţ. În realitate însă, numai una din trei femei care fac acest lucru ajung să aibă o relaţie de viitor cu fostul amant, cele mai multe cupluri formate astfel se despart destul de repede.

Mai multe, pe adevarul.ro.

x close