Ultima tendinţă în hair-style? Tunsoarea ZEN

de G.C.P    |    06 Iul 2012   •   12:48

Frizerul Tian Hao a ţinut capul de afiş al ştirilor din China, atunci când a tuns două persoane concomitent.
Poate credeţi că nu este nimic deosebit, dar Tian aranjează părul clienţilor săi cu ochii închişi.

El susţine că foloseşte tehnici ale meditaţiei Zen pentru a simţi aura podoabei capilare a celor care trec pragul salonului său.

"Concentrarea mea trebuie să fie ridicată şi precisă pentru că foarfecele pe care le folosesc sunt foarte ascuţite. Până acum nu am avut nici un accident şi nici măcar nu am zgâriat vreodată pe cineva" a spus Tian.

Aceste servicii unice de coafură nu sunt pentru buzunarul oricui. Bărbaţii care se tund la el în salon, pe mâna maestrului Zen, plătesc 610 de dolari americani, iar femeile 570 de dolari.
Colegii de breaslă ai lui Tian spun că preţurile lui sunt revoltătoare. Cu toate acestea, el are o replică simplă la adresa contestatarilor: "Nu acord niciodată, nimănui reduceri. Dacă vrei reduceri te duci la supermarket".

La final, chinezul nu foloseşte clasicul uscător de păr. Pentru a stiliza frezura într-un mod cât mai original, Tian are la îndemână mereu un aspirator: "Nu numai că întinde părul mult mai bine, dar îl şi curăţă foarte bine de firele tăiate sau alterate" a adăugat acesta.

x close