Umblă cu SÂNII GOI prin New York de mai bine de o lună. Bărbaţii o iubesc deja

de L.D.    |    01 Aug 2012   •   17:46
Umblă cu SÂNII GOI prin New York de mai bine de o lună. Bărbaţii o iubesc deja

Moira Johnston se plimbă prin Manhattan, New York, de mai bine de o lună cu sânii dezgoliţi, ea considerându-se o "o activistă topless", informează thedailybeast.com.

Femeia are 29 de ani şi este o dansatoare din Philadelphia. Moira umblă cu sânii goi pentru că vrea să atragă atenţia asupra unei legi statale mai puţin cunoscută care permite femeilor să fie cu sânii dezgoliţi în locuri publice oriunde le este permis şi bărbaţilor.

"Protestul" dansatoarei a devenit celebru, actriţa Lindsay Lohan postând pe contul ei de Twitter o fotografie cu Moira, imaginea fiind realizată de tatăl ei.

Iniţiativa a început în luna ianuarie, când Moira a primit interdicţie într-un studio de yoga din Manhattan pentru că rămăsese topless în timpul cursului. Femeia consideră că este nedrept ca numai bărbaţilor să li se permită să fie cu pieptul gol.

Gestul ei nu este ilegal, din 1992 femeile având dreptul să umble cu sânii dezgoliţi în locuri publice în urma unei decizii judecătoreşti. Deşi această lege este în vigoare, Moira a fost arestată, la fel ca multe alte femei, pentru topless în public.


Parteneri
x close