x close

Un american, judecat în camion, pentru că nu încape pe uşile tribunalului

26 Feb 2009   •   09:39
Un american, judecat în camion, pentru că nu încape pe uşile tribunalului camion

Un american a fost judecat într-un camion, pentru că este prea gas pentru a intra pe uşile tribunalului. Stephen A. Turo, în vârstă de 56 de ani, din Genoa, New York, a fost acuzat de comerţ ilegal de medicamente. Din cauza greutăţii sale, procesul a avut loc într-un camion, anunţă mediabistro.com.
Americanul a ajuns în faţa instanţei de judecată, după ce a fost acuzat de comerţ cu medicamente care se vând numai pe bază de reţetă. Turo a găsit un motiv bun pentru a nu se prezenta la judecată: greutatea sa, de 320 de kilograme, din cauza căreia nu poate intra pe uşa tribunalului.
Autorităţile nu au lăsat un lucru atât de mărunt să împiedice buna desfăşurare a actului de justiţie. Dacă omul nu a putut fi dus la tribunal, atunci tribunalul a venit la el. Astfel, Stephen Turo a fost judecat în bena unui camion unde a urcat şi un judecător care i-a prezentat acuzaţiile timp de 15 minute.
În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea petrece 25 de ani de închisoare. Totuşi, din cauza greutăţii sale, bărbatul trăieşte deja într-un regim de detenţie. Acesta părăseşte foarte rar casa în care locuieşte. Potrivit spuselor americanului, el are nevoie de aproximativ 20 de minute numai pentru a se deplasa din dormitor în sufragerie.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

sala de judecata camion
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati