Un american vrea să construiască buncăre "anti-apocalipsă". Un loc în adăpost costă 50.000 dolari (VIDEO)

20 Apr 2010   •   14:09
Un american vrea să construiască buncăre "anti-apocalipsă". Un loc în adăpost costă 50.000 dolari (VIDEO)

Un american are soluţia pentru cei care vor să supravieţuiască Apocalipsei. Bărbatul a înfiinţat o companie care construieşte buncăre speciale, unde oamenii se pot adăposti atunci când loveşte dezastrul. Un prim astfel de adăpost va fi gata peste câteva luni.

De ce sunt necesare asemenea adăposturi? Reprezentanţii companiei au explicaţia: ştirile despre cutremure îi sperie pe oameni. Iar acum, norul de cenuşă care acoperă Europa alimentează teama de apocalipsă a pesimiştilor.

Iar cei care vor să scape cu viaţă şi sunt gata să plătească preţul pentru asta, nu lipsesc. Iniţiatorul proiectului spune că a primit până acum în jur de 1000 de cereri.

Adăposturile vor avea mai multe nivele sub pământ şi vor consta din zeci de dormitoare, câte un spital şi săli uriaşe de mese. Fiecare buncăr va putea adăposti aproximativ 200 de oameni şi va putea rezista celor mai mari dezastre, inclusiv atacurilor cu arma nucleară.

Preţul unui loc într-un astfel de buncăr este de 50.000 de dolari pentru adulţi şi 25.000 pentru copii. În preţ este inclusă şi cazarea unui animal de companie, pentru fiecare familie în parte.

Compania îşi propune să construiască astfel de buncăre pe tot teritoriul Statelor Unite. Deocamdată, se lucrează la primul dintre ele, situat în deşertul californian şi care va fi gata în septembrie.Antena 3

Parteneri
x close