x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un bărbat a ațipit pe o canapea în holul unui hotel. Mai mulți tineri s-au așezat în fața lui și au făcut lucruri greu de imaginat. Când s-a trezit, tânărut a sunat la poliție

de 30 Noi 2017   •   10:41
Un bărbat a ațipit pe o canapea în holul unui hotel. Mai mulți tineri s-au așezat în fața lui și au făcut lucruri greu de imaginat. Când s-a trezit, tânărut a sunat la poliție 72
Foto: pixabay.com

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 21 de ani, riscă o condamnare la închisoare, în Dubai, după ce prietenii săi s-au luat la ceartă cu un suedez care i-a prins pe aceștia făcându-și selfe-uri cu el, în timp ce dormea în holul unui hotel.

Asa Hutchinson susține că ea nu s-a certat cu suedezul, dar că i-a luat ochelarii de pe jos și i i-a pus într-un coș de gunoi, pentru că se temea că cineva va călca pe ei, potrivit Daily Mail.

Tânăra a fost acuzată de agresiune și de furt.

Ea a povestit că lua prânzul cu prietenii într-un cartier din Dubai, când aceștia au observat un bărbat care ațipise pe o canapea.

Astfel, prietenii săi au început să facă selfie-uri cu bărbatul care dormea.Cetățeanul suedez s-ar fi enervat și i-ar fi luat la bătaie pe prietenii tinerei.

La scurt timp, aceștia au plecat, dar bărbatul a sunat la poliție.

 

sati