x close

Un bărbat a căzut de la balcon şi a murit încercând să facă "planking"

de Antena3.ro    |    15 Mai 2011   •   21:31
Un bărbat a căzut de la balcon şi a murit încercând să facă "planking" 429 Foto: facebook.com

Un bărbat din Brisbane, Australia, a căzut de la balcon şi a murit, în cursul zilei de duminică, încercând să practice una dintre noile senzaţii de pe reţelele de socializare, informează BBC.

Un prieten al tânărului încerca să îl fotografieze, când acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de pe balustrada balconului.

"Planking" (din "plank", în română "scândură") este o activitate care a devenit foarte populară în Australia. Aceasta presupune ca o persoană să se fotografieze în timp ce str drept, întins pe burtă, în locuri cât mai neobişnuite. Fotografiile sunt postate pe diferite pagini de internet sau pe reţelele de socializare.

Poliţia australiană a avertizat populaţia cu privire la pericolele la care se expun atunci când practică această activitate, după ce un tânăr a încercat să se fotografieze pe maşina poliţiei.

Deşi autorităţile au apreciat activitatea de "planking" ca un amuzament pe care oricine este liber să îl încerce, punerea în pericol a altora, a propriei persoane sau încălcarea legii nu vor fi acceptate.

Citeşte mai multe despre:

Australia Twitter Facebook
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati