Un bărbat fără adăpost, noua senzaţie a radiourilor americane

06 Ian 2011   •   23:38
Un bărbat fără adăpost, noua senzaţie a radiourilor americane

Un bărbat fără adăpost, din Ohio, este noua senzaţie a radiourilor americane. Are un glas de aur, datorită căruia a primit nenumărate oferte de contracte. Omul a avut cândva o slujbă bună şi o familie frumoasă. A pierdut tot din cauza drogurilor. Iar acum e recunoscător că a primit a doua şansă.

Acum câteva zile, Ted Williams stătea pe stradă, în Ohio, cu un carton pe care scrisese: "Dumnezeu mi-a dat darul unei voci minunate! Stai să mă auzi!" Cineva l-a filmat şi toată lumea l-a auzit, apoi, pe internet. Bărbatul fără adăpost s-a transformat, peste noapte, înt-o celebritate.

“Fac orice pentru o masă caldă! Dacă trebuie să lucrez cu vocea, înseamnă că Dumnezeu mi-a binecuvântat sufletul”, a declarat bărbatul.

A făcut dicţie, pentru că a fost cândva crainic la radio. Viaţa lui perfectă s-a făcut ţăndări când a căzut în capcana alcoolului şi a drogurilor. A ajuns să fure ca să-şi satisfacă viciile. Din cauza asta a stat doi ani după gratii, apoi a ajuns să locuiască într-un cort, pe stradă, chiar dacă cei opt copiii pe care îi are au încercat să-l aducă pe calea cea bună. Nici mama lui nu a avut mai mult noroc.

Acum, rugăciunile mamei lui Ted au fost ascultate. Fiul ei este tuns, aranjat, poartă haine curate şi, în curând, va începe să-şi câştige pâinea fără să mai cerşească la colţ de stradă. Bărbatul cu voce de aur a primit nenumărate oferte de la radiouri şi producători de filme.

 


Parteneri
x close