Un bărbat îmbrăcat ca Batman a predat poliţiştilor britanici un infractor căutat de mai multă vreme

de M.T.    |    04 Mar 2013   •   23:27
Un bărbat îmbrăcat ca Batman a predat poliţiştilor britanici un infractor căutat de mai multă vreme

Un bărbat îmbrăcat ca Batman a intrat în toiul nopţii într-o secţie de poliţie din Marea Britanie şi le-a predat ofiţerilor un infractor căutat de mai multă vreme.

„L-am prins pentru voi”, se pare că ar fi spus "Batman", înainte să dispară în noapte pentru a continua să lupte împotriva criminalităţii, scrie AFP.

Inedita întâmplare s-a petrecut în oraşul Bradford, în nordul Angliei, şi ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Poliţia susţine că suspectul care a fost predat, un bărbat de 27 de ani, era căutat pentru o serie de infracţiuni, iar vineri urmează să apară în faţa Curţii.

„Persoana care a adus suspectul la circa de poliţie era îmbrăcat într-un costum identic cu cel al lui batman. Cu toate acestea, identitatea lui rămâne necunoscută”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit sursei citate.

Poliţia locală a oferit detalii ale întâmplării prin intermediul paginii sale de Facebook.

Incidentul a dat naştere la mai multe teorii privind identitatea luptătorului împotriva criminalităţii, unele voci susţinând că este posibil ca acesta să fie un cunoscut al celui predat, deoarece nu există semne de luptă.

Parteneri
x close