Un britanic a fost amendat deoarece pregătea kebab lângă un cadavru

16 Oct 2008   •   12:37
Un britanic a fost amendat deoarece pregătea kebab lângă un cadavru

Un bărbat din Marea Britanie a fost amendat cu 3.800 de lire sterline deoarece pregătea kebab lângă un cadavru. Pe lângă cadavru, inspectorii sanitari au mai descoperit şi alte nereguli în bucătăria restaurantului. Un alt angajat scuipa în mod constant pe podeaua bucătăriei în timp ce gătea, iar în depozitul restaurantului a fost descoperită carne de pui decongelată, din care se scurgea sânge şi care împrăştia un miros pestilenţial.
Jaswinder Singh, în vârstă de 45 de ani, administrator şi bucătar al unui mic restaurant în care se pregătea kebab, a fost amendat cu 3.800 de euro deoarece în bucătăria localului a fost descoperit un om decedat. Inspectorii sanitari vizitaseră şi în trecut restaurantul şi îl avertizaseră pe proprietar să aducă îmbunătăţiri condiţiilor în care se prepara mâncarea. La ultima vizită, inspectorii au găsit un şobolan mort sub masa din bucătărie, informează Reuters.
Purtătoarea de cuvânt a poliţiei din West Midlands, Joanne Hunt, a declarat:"Poliţia a fost chemată să investigheze moartea subită a unui om." Aceasta a adăugat că persoana găsită în bucătărie a decedat din cauze naturale.
Inspectorii sanitari au declarat că sunt mulţumiţi de decizia curţii de judecată şi că Jaswinder Singh nu va mai avea niciodată dreptul să administreze o astfel de afacere.
Antena3.ro

x close