x close

Un britanic este căsătorit de 25 de ani cu fosta lui soacră (VIDEO)

31 Mai 2010   •   09:52
Un britanic este căsătorit de 25 de ani cu fosta lui soacră (VIDEO) cuplu

Soacra este coşmarul majorităţii bărbaţilor. Nu şi pentru britanicul Alan Monk care îşi petrece fiecare zi cu mama fostei sale soţii. Vă întrebaţi de ce? Simplu: pentru că este căsătorit cu ea de 25 de ani.

Bizarul cuplu, format din Alan în vârstă de 55 de ani şi Valerie de 75 de ani, se pregăteşte acum de sărbătorirea nunţii lor argint. Şi mai ciudat este faptul că cei doi locuiesc în aceeaşi casă cu fiica femeii, respectiv fosta soţie a lui Alan.

?Oamenii credeau că relaţia noastră nu va dura, dar am demonstrat contrariul. Soţia mea a fost o soacră grozavă, iar acum este o nevastă minunată. Am auzit atât de multe glume cu soacre încât le-am pierdut şirul?, recunoaşte britanicul.

?Sunt încă îndrăgostit de soţia mea. Şi viaţa noastră de cuplu este una foarte bună, mai ales că Jeanette ne susţine?, a adăugat alan Monk, potrivit News Of The World.

?Toată lumea vorbeşte despre diferenţa de vârstă. Dar aspectul acesta nu este important pentru noi?, a declarat fericita soţie.

Alan si Valerie s-au cunoscut în 1976, când britanicul s-a căsătorit cu Jeanette, fiica actualei lui soţii. În 1983, cei doi au divorţat iar britanicul si fosta lui soacră au decis să se căsătorească.

Ca să se poată căsători cu mama fostei sale soţii, Alan a fost nevoit să apeleze la Parlamentul britanic pentru a obţine anularea unei legi care interzicea ca ginerii să se însoare cu soacrele lor.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

soacra sotie casatorie bunica britanic
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati