Un chinez fără braţe uimeşte juriul de la China's Got Talent după ce cântă la pian cu ajutorul picioarelor (VIDEO)

19 Aug 2010   •   17:20
Un chinez fără braţe uimeşte juriul de la China's Got Talent după ce cântă la pian cu ajutorul picioarelor (VIDEO)

Un tânăr chinez fără braţe a reuşit să uluiască audienţa concursului ?China's Got Talent?, după ce a interpretat, fără cusur, o piesă la pian folosindu-se doar de degetele de la picioare.

Liu Wei, în vârstă de 23 de ani, şi-a pierdut ambele braţe într-un accident ciudat, la vârsta de zece ani, după ce a atins nişte fire electrice în timp ce se juca de-a v-aţi ascunselea. Această întâmplare tragică nu l-a împiedicat însă pe Liu să-şi îndeplinească visul de a deveni pianist.

A învăţat singur să cânte la pian când avea 18 ani, deşi un profesor de pian i-a spus că nu o să reuşească niciodată, relatează new.music.yahoo.com. Şi se pare că Liu are mai mult talent decât unii pianişti care se pot folosi de mâini.

?Pentru oamenii ca mine există doar două opţiuni - renunţarea la orice speranţă, care ar duce la o dispariţie rapidă din această lume, sau - o luptă aşa, fără braţe, pentru a avea o viaţă uimitoare?, a explicat Liu juriului de la concursul ?China's Got Talent?. Din fericire, Liu a ales a doua opţiune. Mai jos poate fi văzut rezultatul alegerii sale. Liu interpretează piesa "Mariage D'amour".

 

Antena3.ro

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close