x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un constănțean și-a șocat vecinii. Când s-au trezit într-o dimineață și s-au uitat spre casa bărbatului, toți și-au făcut cruce! „Așa ceva nu vezi în fiecare zi!” (FOTO)

de 15 Mai 2018   •   10:33
Un constănțean și-a șocat vecinii. Când s-au trezit într-o dimineață și s-au uitat spre casa bărbatului, toți și-au făcut cruce! „Așa ceva nu vezi în fiecare zi!” (FOTO) 72
Foto: ziarulamprenta.ro

Localnicii din Pecineaga, județul Constanța, au avut un șoc când s-au trezit într-o dimineață și au văzut ce se afla pe casa unui vecin de-al lor.

La marginea comunei, pe o uliță asfaltată ca la carte, cum mai rar întâlnești în satele din Dobrogea, apare o casă de-a dreptul ciudată. Pe acoperișul casei, un sătean și-a sudat o mașină.

“Avea nevoie de tablă ca să-și pună pe casă și nu mai avea, așa că a zis că și mașina are tablă și a montat-o acolo. Mi-a cerut chiar și aparatul de sudură să o fixeze bine”. Asta spune unul dintre localnicii din Pecineaga despre vecinul lor inventiv care și-a “instalat” pe casă un Opel Tigra.

Vecinii însă spun că este pasionat de mașini, dar, paradoxal, nu are carnet.

Alțiii spun chiar că a decis să-și instaleze o mașină pe casă la momentul când ar fi rămas fără carnet, scrie ziarulamprenta.ro.

sati