Un copil din SUA este alergic la mâncare (VIDEO)

28 Aug 2010   •   19:03
Un copil din SUA este alergic la mâncare (VIDEO) Foto: .cfnews13.com

Un copil din Statele Unite are o boală mai puţin obişnuită. Băiatul, în vârstă de patru ani, este alergic la...mâncare. Aşa că, în loc să mănânce ca orice copil normal de vârsta lui, copilul este nevoit să bea în fiecare zi un lichid conceput special pentru el.

În timp ce sora lui mai mare este liberă să mănânce orice pofteşte din frigider, Silas nu poate decât să bea un lichid special. Asta pentru că băiatul suferă de o boală care îl face alergic la absolut orice fel de mâncare.

Părinţii copilului fac orice pentru a-l ajuta. Băiatul merge la spital pentru analize şi tratament, însă nici măcar doctorii nu ştiu prea multe despre boala lui. De-a lungul timpului, Silas s-a adaptat foarte bine la regimul pe care trebuie să îl urmeze. Părinţii săi, sfătuiţi de medici, încearcă să îi concentreze micuţului atenţia pe alte activităţi.

Doctorii speră să poată determina organismul băiatului să accepte câte un fel de mâncare în mod treptat, la fiecare şase săptămâni. Însă, pentru părinţii micuţului acestea sunt planuri foarte îndepărate. Acum, ei au nevoie de foarte mulţi bani pentru a-i asigura lui Silas mâncarea specială. Pentru asta au cerut ajutorul mai multor binevoitori.

Până când vor găsi un remediu pentru micul Silas, părinţii băiatului nu se lasă descurajaţi.

Antena 3

 

 

x close