x close

Un criminal ar putea moşteni un sfert de milion de dolari de la victima sa

de Antena3.ro    |    05 Ian 2011   •   14:49
Un criminal ar putea moşteni un sfert de milion de dolari de la victima sa  429 Foto: CNN

Un bărbat aflat în închisoare pentru uciderea soacrei sale ar putea moşteni toate averea victimei, evaluată la 250.000 de dolari, informează autorităţile americane citate de CNN. Bunurile ar putea ajunge în posesia americanului, după ce soţia acestuia, singura moştenitoarea a averii mamei sale ucise, a decedat recent.

Banii pe care soţia criminalului îi moştenise de la mama sa ar putea ajunge în mâinile bărbatului aflat după gratii. Americanul, care a pledat vinovat în cazul uciderii soacrei sale, aşteaptă acum sentinţa finală a tribunalului din New York. Potrivit autorităţilor, bărbatul ar putea petrece până la 25 de ani în spatele gratiilor.

„Va profita chiar de crima pe care a comis-o”, a declarat Donna Larsen, una dintre fiicele femeii ucise. „Când va ieşi din închisoare, în jurul vârstei de 40 de ani, va avea o avere de un sfert de milion de dolari şi îşi va putea continua liniştit viaţa”, a adăugat femeia.

Avocatul criminalului nu a dorit să comenteze informaţiile referitoare la moştenirea pe care clientul său ar putea să o primească.

 

 

Citeşte mai multe despre:

criminal soacra
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati