Un crocodil a devorat o femeie însărcinată. Ce a putut să facă soțul ei, la câteva luni de la tragedie, este șocant

17 Mai 2016   •   10:32
Un crocodil a devorat o femeie însărcinată. Ce a putut să facă soțul ei, la câteva luni de la tragedie, este șocant Foto: Pixabay

Demeteriya Nabire, o femeie însărcinată din Uganda, a fost ucisă de un crocodil în timp ce încerca să ia o găleată cu apă din lacul aflat în apropierea locuinței sale. Tânăra a fost pur și simplu trasă în apă de fiorosul animal și nu a mai fost văzută de atunci. Tragedia s-a petrecut sub privirile îngrozite ale altor femei din satul ei.

Soțul ei, Mubarak Batambuze, a fost devastat, mai ales că femeia îi purta copilul în pântece când a murit, scrie BBC News.

La patru luni de la tragedie, un prieten i-a spus că ar fi localizat „monstrul” care i-a ucis soția și copilul. „Am încercat să-l rănim cu pietre și bețe, dar era în zadar. Reptila era mult prea mare”, povestește bărbatul. Omul s-a dus la fierarul din sat care i-a confecționat o suliță.

Mubalak Batambuze a reuşit să găsească crocodilul, pe care l-a ucis cu respectiva suliță. Oamenii au găsit oase de om în stomacul crocodilului, care atingea o lungime de 7 metri.

 

x close