x close

Părinții ei stăteau pe penultimele locuri în avion. Când și-au întors capetele, au crezut că leșină. Cine era de fapt acolo

21 Iun 2018   •   16:06
Părinții ei stăteau pe penultimele locuri în avion. Când și-au întors capetele, au crezut că leșină. Cine era de fapt acolo

Statul în penultimul rând de la avion înseamnă că poți fi făra să îți dorești spectator la lucrurile interesante care se întâmplă în spatele avionului, ferit de ochii publicului. Pentru un cuplu, asta a însemnat să fie telespectatori la o partidă de sex fierbinte care avea loc în ultimele locuri.  
  
"Mama și tata au încercat doar să meargă într-o excursie liniștită în Mexic și apoi mi-au trimis acest lucru ..." a spus utilizatorul Twitter @kileytully alături de clipul filmat de mama ei, care pare mai mult amuzată decât enervată de întâmplare. 

 


  
La un moment dat aceasta arata restul cabinei, arătand pasagerii neștiutori și un bărbat de-a lungul culoarului care pare să privească pe fereastră pentru a evită întâmplarea. 
  
Silver Airways a confirmat că videoclipul a fost filmat pe unul dintre zborurile sale, conformDaily Mail și a declarat pentru presă că lucrează pentru a confirma autenticitatea filmării. 

Tweet-ul are în prezent 3,85 milioane de vizualizări, peste 33.000 de retweet-uri și 84.000 de aprecieri. 

Sursă: HEALTH

Parteneri
Parteneri
sati