Un glob luminos neidentificat a fost filmat şase ore în Bucureşti (VIDEO)

29 Sep 2007   •   18:52
Un glob luminos neidentificat a fost filmat şase ore în Bucureşti (VIDEO)
Fenomen ciudat, surprins de o cameră de supraveghere, la o spălătorie din Capitală. Un glob de lumină se învârte, ore în şir, în raza unei camere video. Specialiştii spun că ar putea fi vorba de o formă de energie necunoscută.

Surpriza a apărut după ce patronul spălătoriei s-a uitat pe imaginile captate într-o noapte de o cameră de supraveghere. O lumină puternică se învârte în mod straniu, timp de şase ore, în jurul unui cablu. I-a întrebat pe cei care au lucrat în noaptea restepctivă dacă au văzut ceva. Nimeni nu a văzut nimic. Imaginile însă sunt clare şi i-au surprins chiar şi pe specialişti.

Ufologul Paul Dorneanu este de părere că lumina este ?un fenomen straniu inexplicabil. Nu putem trage o concluzie certă asupra a ceea ce ar putea fi o formă de energie, ar putea fi o entitate spirituală, ar putea fi o entitate extraterestră?. Patronul spălătoriei crede altceva: lumina este reflexia spiritului bunicii lui care a murit acum cu două luni.

Specialiştii în fenomene ciudate au totuşi şi o explicaţie ştiinţifică: totul a fost declanşat de un cablu electric. Se pare că în apropierea cablului electric, câmpul magnetic este mai ridicat şi este posibil să fi atras prezenţa entităţii. În apărarea teoriei lor, specialiştii susţin că experimentele făcute în zonă au arătat că globul luminos nu poate proveni de la surse obişnuite de electricitate.

GLOBUL LUMINOS APARE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ALE UNEI SPĂLĂTORII 

Observator
Parteneri
x close