Un japonez s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video

21 Dec 2009   •   13:43
Un japonez s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video Nene Anegasaki

Dragostea e oarbă şi nu cunoaşte limite. O demonstrează un japonez care s-a căsătorit cu un personaj din jocul video preferat. Bineînţeles, "mirele" a organizat şi o ceremonie specială. Japonezul, pe nume Sal, sau Sal 9000, cum este cunoscut în mediul virtual, şi-a dat seama că viaţa lui fără Nene Anegasaki nu are niciun farmec.

Aleasa lui este însă unul dintre personajele din jocul Nintendo DS Love Plus. În joc, Nene era prietena lui Sal. Tânărul a hotărât că a venit vremea ca relaţia lui virtuală cu Nene să intre într-o nouă etapă. Aşa că a luat-o de soţie, însă nu în cadrul unei ceremonii virtuale, ci al uneia reale.

Desigur, nunta a fost oficiată de un preot şi nu a lipsit nici maestrul de ceremonii, dar nici cavalerul de onoare. Momentul solemn a debutat cu un slideshow şi un filmuleţ în care invitaţii au aflat cum s-au cunoscut cei doi şi cum a evoluat relaţia lor şi s-a încheiat, cum era normal, cu rostirea jurămintelor maritale.

Înainte de a o cunoaşte pe Nene, Sal a fost un adevărat Romeo al jocurilor video. A vut mai multe prietene, însă pe niciuna n-a iubit-o ca pe Nene.

Desigur, nicio poveste de iubire nu are farmec dacă în calea fericirii celor doi nu există şi obstacole. În cazul lui Sal, obstacolul era legea japoneză, conform căreia căsătoria nu poate avea loc decât între doi oameni în carne şi oase. Aşa că Sal a postat încă de acum un an o petiţie online, prin care solicita schimbarea legilor. Curios sau nu, au fost destui aceia care i-au susţinut iniţiativa. Cum necum, un an mai târziu, Sal şi-a văzut visul cu ochii.

Ceremonia a fost transmisă pe Internet. Mulţi internauţi le-au prezentat celor doi cele mai sincere felicitări.Antena 3

ExitPOLL
Parteneri
x close