Un jucător profesionist de jocuri video s-a despărțit de prietena sa, considerată cea mai sexy fată de la meteo din lume, pentru a juca mai mult Call of Duty

29 Iul 2018   •   14:23
Un jucător profesionist de jocuri video s-a despărțit de prietena sa, considerată cea mai sexy fată de la meteo din lume, pentru a juca mai mult Call of Duty Sursă: Youtube

Un jucător profesionist de jocuri pe computer s-a despărțit prietena sa, care a a fost desemnată că fiind cea mai sexy fată de la meteo din întreagă lume, pentru a-și petrece mai mult timp jucând Call of Duty. 

 

Gamerul în cauză este starul YouTube Douglas "Faze Censor" Martin, care a dezvăluit în ultimul său videoclip că s-a despărțit de prietena lui,  Yanet Garcia, pentru a se putea concentra asupra jocurilor profesionale. Alegerea pe care Martin a făcut-o a lăsat-o pe Garcia cu "inima ruptă". Martin a abordat despărțirea în ultimul său videoclip, unde a confirmat că "Yanet și cu mine nu mai avem o relație". 

În video, el dezvăluie cum a zburat în Mexic din New York acum trei ani, pentru a se întâlni cu ea. Au început o relație curând și s-au mutat înapoi la New York timp de un an. 


  
Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat când Yanet a decis să se întoarcă în Mexic pentru a-și continua slujba la meteo și pentru a-și continua carieră în actorie și modeling. „Am susținut decizia ei. Vroia să fie o actriță și model, i-am spus: Urmează-ți visele, viața e prea scurtă. Acum joc Call of Duty cu normă intreagă și ea a vrut să-și își urmeze visul. Nu credeam că va fi așa de dificil. Atunci îmi era mult mai ușor să merg și să o văd. Dar acum am obligații. Am un contract. Nu e ca și cum nu vreau să fac asta, asta e cariera pe care mi-o doresc. Vreau să câștig un inel, vreau să câștig un campionat mondial, ceea ce vreau în viața mea în acest moment este să concurez în Call of Duty, pentru că îl iubesc atât de mult. Am de gând să fac tot ce trebuie pentru a fi campion. Sunt doar 24 de ore într-o zi și nu am avut timp suficient.” 

De la despărțire, Garcia, care are aproximativ 6,5 milioane de fani pe Instagram, a postat câteva tweets despre despărțirea ei și a mulțumit fanilor pentru că a susținut-o în acest moment dificil din viață ei. 

Sursă: Unilad
  

 

Parteneri
x close