x close

Un nabab rus va cheltui 1,5 milioane de euro de ziua lui. Vezi aici pe ce se duc banii

de G.S.    |    12 Aug 2012   •   16:25
Un nabab rus va cheltui 1,5 milioane de euro de ziua lui. Vezi aici pe ce se duc banii 416 Foto: visualphotos.com

Un nabab rus va cheltui suma de 1,5 milioane de euro pentru a-şi sărbători la mijlocul lui august ziua de naştere în Sardinia, unde a rezervat o plajă pentru o cină de lux cu languste şi şampanie, în atmosfera unui concert exclusiv Sting, a anunţat sâmbătă cotidianul Unione Sarda, relatează AFP.
   
Concertul cântăreţului britanic ar urma să coste 400.000 de euro, potrivit Unione Sarda, care nu a precizat numele miliardarului rus.
   
Pentru ocuparea temporară a plajei, acest turist de lux va plăti suma de 30.000 de euro societăţii municipale din Arzachena care administrează fosta Billionnaire Beach, la Capriccioli.
   
Contactată de către organizatori - o societate specializată în organizarea de evenimente speciale la Cannes, în Franţa -, primăria a acordat o autorizaţie excepţională, în schimbul respectării unor clauze cu privire la anumite intervale orare şi respectarea mediului.
   
Enormul buget al petrecerii include şi cheltuielile cu cina, inclusiv aducerea caviarului, langustelor, şampaniei îmbuteliată în sticle de 3,20 litri şi amenajării pe plajă a unui cort  şi unor fântâni artificiale.
   
Cei 200 de invitaţi la eveniment, prevăzut pe 18 august, au început deja să sosească la bordul unor iahturi de lux şi avioane private în localităţi vecine.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati