x close

Un neamţ a atras blestemul asupra întregii umanităţi. Ce se va întâmpla cu Pământul după gestul lui necugetat

de O.P.    |    14 Mai 2012   •   08:58
Un neamţ a atras blestemul asupra întregii umanităţi. Ce se va întâmpla cu Pământul după gestul lui necugetat  442 Foto: citizenarcane.com

Un craniu mayaş, despre care se credea că este dotat cu puteri magice, fiind capabil să păzească omenirea de iminenta Apocalipsă, a fost scăpat pe jos de un laborant neamţ, care îl ţinea în mână pentru a-l studia mai atent.

În momentul în care Quauthemoc a căzut de pe biroul din laborator bărbia acestui craniu - făcut din rocă vulcanică - s-a spart, atrăgând furia superstiţioşilor care consideră că acest craniu era singurul care mai proteja omenirea de dezastru, scrie The Local.


"Cred că a fost pus într-un loc nesigur pentru că, dintr-o dată, am văzut cum craniul s-a prăbuşit pe podea, iar o bucată mare din bărbie s-a spart. Acest fapt poate avea consecinţe tragice", a declarat un martor.

Potrivit legendei mayaşe acest artefact este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea magică  de a ajuta umanitatea să treacă cu bine peste Apocalipsa programată în acest an pe 21.12.12.

"Profeţia spune că, în acea zi, cele 13 cranii vor dezvălui o cunoaştere secretă şi unitară a umanităţii. Mai multe lucruri despre această lume nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele (craniile) să înceapă să vorbească", a explicat Thomas Ritter, proprietarul artefactului.

 Citeşte mai multe despre:

apocalipsa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati