Un om al străzii a stat trei ani în același loc. O femeie a aflat care era motivul și i-a schimbat viața pentru totdeauna

14 Mar 2017   •   13:31
Un om al străzii a stat trei ani în același loc. O femeie a aflat care era motivul și i-a schimbat viața pentru totdeauna Foto: Facebook/ This is Victor

O femeie a reușit ceea ce nu mulți oameni reușesc să facă pentru semenii lor: sa salveze viața unui om printr-un gest simplu.

Ginger Sprouse (32 de ani) trecea aproape zilnic pe lângă un om fără adăpost, în drum spre locul său de muncă. Victor Hubbard stătea mereu în același loc, la intersecția a doua străzi din Clear Lake, Texas. Nu deranja pe nimeni, iar oamenii treceau pe lângă el ca și cum nu exista.

Într-o zi, femeia a decis să afle ce îl făcea pe tânăr să nu se miște niciodată de acolo. După mai multe conversații cu el, ea a aflat că acela era locul în care tânărul își văzuse ultima oară mama, în urmă cu trei ani. Încă mai spera că mama lui s-ar putea întoarce.

„Urma să vină iarna și eram din ce în ce mai îngrijorată pentru el. I-am propus să vină, ocazional, pe la mine ca să mănânce!” povestește americanca. Însă Ginger nu s-a oprit aici. Ea a înființat o pagină de Facebook „This is Victor” (Acesta este Victor) și i-a deschis tânărului un cont pe site-ul de donații gofundme.com, unde oamenii au donat peste 13.000 de dolari.

Victor a reușit să-și găsească un loc de muncă și nu mai locuiește pe străzi. Mai mult, datorită publicității de care s-a bucurat pe Facebook, Victor a reușit să o contacteze și să o întâlnească din nou pe femeia care i-a dat viață, un moment de care, spune el, avea mare nevoie.

Sursă: The Independent

 

Parteneri
x close