Un pasager s-a trezit închis în avion, după ce a adormit în timpul zborului

de G.C.P    |    10 Dec 2013   •   12:50
Un pasager s-a trezit închis în avion, după ce a adormit în timpul zborului

Un bărbat din Louisiana, care adormise în timpul unui zbor spre California, s-a trezit într-un avion întunecat şi gol, garat într-un hangar din Aeroportul Bush Intercontinental din Houston.

Tom Wagner trebuia să ajungă în California, dar  s-a trezit închis într-un avion ExpressJet, care operează curse aeriene pentru compania United Express.

Văzând că nu există nicio cale de ieşire, bărbatul şi-a sunat speriat prietena, care a anunţat autorităţile, relatează postul local de televiziune KTRK.
"Când am sunat-o, a crezut că mi-am pierdut minţile. I-am spus că sunt închis într-un avion şi ar fi bine să facă ceva să mă scoată de acolo", a povestit Wagner.

Tom Wagner, pasagerul care s-a trezit încuiat în avion
Personalul de la sol l-au găsit şi eliberat pe bărbat la câteva ore după aterizarea avionului, a declarat şi purtătoarea de cuvânt ExpressJet, Samantha Harrison.
Aceasta a declarat că politica companiei impune echipajului de zbor să verifice cabina după debarcarea pasagerilor, iar în prezent se desfăşoară o investigaţie internă pentru elucidarea acestui incident.

Compania şi-a cerut scuze printr-un email şi i-a plătit pasagerului uitat în avion o noapte la un hotel din Houston. În plus, acesta a beneficiat de un voucher în valoare de 250$.

ExitPOLL
Parteneri
x close