x close

Un poliţist a găsit un bebeluş lângă tomberon. După 25 de ani, i-a spus tot. Ce secret cumplit ascundea

25 Dec 2017   •   14:05
Un poliţist a găsit un bebeluş lângă tomberon. După 25 de ani, i-a spus tot. Ce secret cumplit ascundea Foto: pixabay.com

În anul 1989, un bebeluș născut prematur a fost găsit lângă un tomberon din Santa Ana, California. Polițistul Michael Buelna se afla în ziua aceea în misiune, în momentul în care a găsit în apropierea unui tomberonun bebeluș de doar câteva zile. Bărbatul a fost de-a dreptul îngrozit de cruzimea de care sunt capabili unii oameni. 

După câteva zile, bebelușul a fost înregistrat pentru a fi dat spre adopţie. Era evident faptul că cea care i-a dat viaţă nu-l dorea. După ce s-a consultat cu familia sa, Michael s-a gândit să-l adopte, însă soarta a făcut ca, până să întocmească toate actele necesare adopţiei, bebeluşul să fie încredinţat unei alte familii.

Anii au trecut şi cei doi l-au crescut ca pe propriu fiu. Abia când băiatul a împlinit 24 de ani au decis să-i spună unde şi cum a fost găsit. Cumva, li se părea că, ascunzându-i adevărul, îi ascund propria viaţă. După ce a trecut de şocul cumplit, băiatul le-a spus că vrea să-l cunoască pe poliţistul care i-a salvat viaţa.

În una dintre zilela ușa polițstului a apărut băiatul împreună cu părinții săi adoptivi. Michael l-a recunoscut imediat pe băiat. Acesta i-a mărturisit un secret, acela că şi el fusese un copil abandonat la naştere, potrivit dailymail.co.uk.

Citeşte mai multe despre:

bebelus tomberon adoptie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati