Un preot din România s-a dus la o bătrână să-i facă o sfeștanie. I-a deschis nepotul femeii care i-a spus ceva de-a dreptul șocant: „Mamaie e în dormitor unde…”

25 Iun 2018   •   10:58
Un preot din România s-a dus la o bătrână să-i facă o sfeștanie. I-a deschis nepotul femeii care i-a spus ceva de-a dreptul șocant: „Mamaie e în dormitor unde…” Foto: Unica

Un preot din România s-a dus la o bătrână care i-a cerut să-i facă o șfeștanie, însă nepotul a fost cel care i-a deschis ușa și i-a spus ceva de-a dreptul șocant.

Întâmplarea a fost povestită chiar de preot pe o rețea de socializare.

„Una dintre enoriașele noastre are câțiva nepoți tare haioși. Cel mai mic dintre ei se afla în vacanța de Paște la bunica lui. Pe când se juca cu trenulețele sale s-a gândit să o întrebe ceva pe bunica sa care spăla vase în bucătărie.

– Mamaie, tu de ce nu-ți faci un iubit, acum că tataie e în ceruri?

– Dragul meu, iubitul meu acum e televizorul. Pot să mă uit la el toată ziua. Sunt o groază de filme și seriale la care mă amuz. Eu sunt fericită cu iubitul meu, televizorul.

Mai târziu, bunica a deschis televiziorul. Din păcate, nu se știe ce s-a întâmplat, dar recepția nu era prea bună. Ori se stricase televizorul, ori firma de cablu avea probleme. Bunica a început să apese pe toate butoanele televizorului, sperând că îl va face să meargă. Din păcate, nu a mers. Frustrată, a început să lovească televizorul.

Băiețelul care se juca pe jos, a auzit soneria și s-a grăbit să deschidă ușa profitând de neatenția bunicii. La ușă eram eu, preotul de la biserica din apropiere.

– Salut, puștiule! Bunica e acasă? I-am adus paște, așa cum m-a rugat…

– Mamaie e în dormitor, își bubuie iubitul”, a scris preotul, potrivit Unica.

 

Parteneri
x close