Un puşti de 16 ani, concediat deoarece este prea tânăr pentru a folosi un aspirator

23 Oct 2008   •   21:35
Un puşti de 16 ani, concediat deoarece este prea tânăr pentru a folosi un aspirator

Potrivit legislaţiei britanice, este suficient de mare să se înroleze în armată, dar nu suficient de mare pentru a folosi un aspirator. Un elev de 16 ani din Marea Britanie şi-a pierdut locul de muncă din cauză că este prea tânăr pentru a folosi un aspirator. Karl Walker, care lucra cu jumătate de normă la o firmă de curăţenie, a fost concediat pe motiv că este prea tânăr pentru a folosi complicatul aparat de curăţenie.
Conducerea firmei la care lucra băiatul, Apollo Cleaning, a declarat că adolescentul a fost concediat din motive de siguranţă, informează "Daily Mail". Aceştia se temeau să nu se rănească cu aspiratorul. Mai mult, l-au sfătuit pe băiat să aştepte să împlinească 18 ani şi de abia apoi să îndrăznească să utilizeze aparatul.
Mama lui Karl, Susan Walker, a declarat :"Este cel mai stupid lucru pe care l-am auzit vreodată. Fiul meu este suficient de mare pentru a se căsători sau pentru a se înrola în armată, dar oamenii aceştia îi spun că trebuie să mai crească pentru a folosi un aspirator."
Antena3.ro

x close