Un reverend englez consideră că homosexualii ar trebui să fie tatuaţi

08 Oct 2008   •   14:02
Un reverend englez consideră că homosexualii ar trebui să fie tatuaţi
"Sodomia dăunează grav sănătăţii." Acesta este mesajul care, potrivit reverendului englez Peter Mullen, ar trebui să fie tatuat pe corpul homosexualilior. Mullen, care este şi Capelanul Bursei de la Londra, a cerut anularea paradelor şi a carnavalurilor gay. Este posibil ca reverendul să fie sancţionat pentru cuvintele postate pe blog.
În articolul de pe Internet, Mullen, în vârstă de 66 de ani, spunea că homosexualitatea ar trebui să fie descurajată de credincioşi, informează publicaţia britanică "Guardian". Tot el sugera şi metoda: tatuaje cu mesaje asemănătoare celor de pe pachetele de ţigări. "Să obligăm homosexualii să-şi tatueze pe spate sloganul potrivit căruia sodomia daunează grav sănătăţii." a scris acesta.
Reverendul britanic nu a atacat pe blogul său numai homosexualii. Acesta a ironizat şi comunitatea musulmană. Reprezentanţii diocezei din Londra au spus că blogul lui Mullen nu reflectă poziţia instituţiei, recunoscând că afirmaţiile reverendului sunt extrem de jignitoare. Apărătorii grupurilor homosexuale au condamnat declaraţiile lui Muller.
După ce blogul reverendului a şocat britanicii, acesta a fost nevoit să îşi retragă afirmaţiile şi să-şi ceară scuze în mod public. "Într-adevăr, am ironizat anumite aspecte ale societăţii pe blogul meu, dar oricine are un minim simţ al umorului şi cunoaşte tradiţia satirei engleze şi-ar fi dat seama imediat că sunt nişte glume nevinovate. Nu am nimic împotriva homosexualilor. Am mulţi prieteni dragi cu această preferinţă sexuală." a spus Mullen.
Antena3.ro

x close