Un rus a murit după ce s-a îngropat de bunăvoie pentru a-şi testa curajul

de Antena3.ro    |    01 Iun 2011   •   13:06
Un rus a murit după ce s-a îngropat de bunăvoie pentru a-şi testa curajul Foto: skull.net

Un bărbat din Rusia a murit după ce a fost îngropat de bunăvoie de un prieten de-al său pentru a-şi testa rezistenţa şi curajul, informează autorităţile locale, citate de AFP

"Potrivit prietenului său, acest bărbat de 35 de ani care vroia să îşi testeze rezistenţa i-a cerut cu insistenţă să îl ajute să îşi petreacă o noapte îngropat de viu", a declarat reprezentantul anchetatorilor locali, Alexei Loubinski.

Cei doi prieteni au săpat singuri o groapă în grădină şi au dotat-o cu un sicriu cu ţevi pentru ventilaţie. Ulterior victima s-a aşezat în sicriu cu o sticlă de apă şi un telefon mobil. După ce au acoperit groapa cu scânduri, prietenul victimei s-a întors acasă. Acesta a primit un telefon care îl anunţa că totul este în regulă în coşciug.

Potrivit lui Loubinski, în timpul nopţii a avut loc o furtună violentă, în urma căreia apa a înfundat ţevile de aerisire, bărbatul îngropat decedând în scurt timp, fără a mai avea timp să-i telefoneze prietenului.

În urmă cu aproximativ un an, un alt bărbat din regiunea Vologda a murit după ce s-a îngropat de bunăvoie pentru a-şi învinge frica de moarte.

x close