Un şarpe de 5 metri terorizează o localitate constănţeană. Ar putea fi un boa constrictor

04 Iun 2011   •   20:06
Un şarpe de 5 metri terorizează o localitate constănţeană. Ar putea fi un boa constrictor Foto: VideoNews

E teroare în localitatea Cuza Vodă. Localnicii nu pot dormi noaptea de teama unui şarpe. Spun ei - uriaş, de 5 metri. Doar o mână spun că l-ar fi văzut. Însă a fost suficient cât să pună pe jar întreg satul, autorităţile locale, şi asociaţiile de protecţie a animalelor.

Femeia a fost prima care a dat cu ochii de reptila. Se întâmpla în urmă cu o săptămână. A povestit atunci cu groază ce a văzut. Nimeni nu a luat-o în serios. Din câte ştiau ei bestii ca cea din povestea femeii există doar în legende. De atunci însă, familia Ion povesteşte că şarpele îşi face zilnic apariţia în gospodăria lor.

De atunci, nimeni din satul Cuza Vodă nu mai are linişte. Unii chiar şi-au amintit că şarpele ar mai fi fost văzut.

Există însă şi curajoşi. De câteva zile caută bestia şi sunt hotărâţi s-o înfrunte.

Poveste sătenilor a atras şi atenţia unor asociaţii pentru protecţia animalelor. Specialiştii spun că ar fi vorba de un şarpe boa constrictor. Singura problemă este că această specie e dispărută de pe meleagurile noastre de sute de ani. Dar, există şi posibile explicaţii.

Şarpele nu a fost gasit nici pâna în acest moment. Specialiştii avertizează că, deşi nu este veninos, şarpele poate fi extrem de periculos.

Parteneri
x close