x close

Un sat din Franţa, singurul loc unde eşti în siguranţă când va veni sfârşitul lumii. Vezi de ce

de Antena3    |    25 Iun 2011   •   18:09
Un sat din Franţa, singurul loc unde eşti în siguranţă când va veni sfârşitul lumii. Vezi de ce Foto: randommization.com

Cei care se tem de sfîrşitul lumii au găsit o soluţie, să se refugieze într-un sat din sudul Franţei. O teorie trăznită circulă în rândul celor convinşi că anul viitor va aduce sfârşitul lumii. Aceştia cred că doar locuitorii micului sat francez vor scăpa cu viaţă din catastrofa finală.

Pierdut în dealurile din preajma Munţilor Pirinei, satul Bugarach nu are, la prima vedere, nimic deosebit. Dar, pentru cei ce pretind că ştiu tainele lumii, vârful stâncos ce poartă acelaşi nume cu satul ascunde un secret uluitor.

Fireşte, extratereştrii nu-şi vor face apariţia decât cu puţin înaintea sfârşitului lumii. Care, aşa cum ştiu toţi cei pasionaţi de asemenea poveşti, va veni în 2012, potrivit unui străvechi calendar maya. Sătenii au mai curând tendinţa să ia în râs asemenea teorii.

Oricât de absurd, zvonul este destul de solid pentru ca satul cu mai puţin de 200 de locuitori să fie asaltat de străini, convinşi că vor scăpa cu viaţă doar dacă-şi cumpără o casă aici.

Localnicii cred că satul lor este destul de pitoresc pentru ca străinii să nu regrete că se vor instala aici, chiar dacă nu va veni sfârşitul lumii.

 

Parteneri
Parteneri
sati