Un sat din Vrancea, terorizat de o arătare înspăimântătoare

de D.G.    |    03 Feb 2016   •   00:54
Un sat din Vrancea, terorizat de o arătare înspăimântătoare foto: pixabay.com

Lucruri paranormale se petrec într-un sat din judeţul Vrancea! Locuitorii spun că o arătare înspăimântătoare pe care au numit-o ''Omul negru'' le face viaţa grea.

Descrierea făcută de oamenii din sat este de-a dreptul halucinantă şi desprinsă parcă dintr-o altă lume. Persoana de care se face vorbire ar fi un bărbat nu prea în vârstă şi îmbrăcat în negru, cu faţa acoperită, care şi-ar face apariţia în zona bisericii din satul reşedinţă a comunei. Acum toată lumea vorbeşte numai despre acest caz şi deja oamenii au început să îşi ia măsuri de siguranţă, scrie monitoruldevrancea.ro.

Locuitorii din Bordeşti sunt alarmaţi şi cum vorba circulă din gură în gură mai repede decât vântul, fenomenul apariţiei bărbatului în negru este un subiect care se discută la fiecare colţ de uliţă, dar cu teamă.

„Toată lumea vorbeşte acum de povestea asta în sat cu omul negru. Fiecare crede ce vrea, dar ceva este. Eu spun că la câte se întâmplă nu e de joacă. Am văzut atâtea cazuri la televizor şi au crezut la început că e de glumit, însă ulterior s-au întâmplat adevărate nenorociri. Mi-a zis o bătrână că s-a spus şi la biserică azi (ieri n.r.) să fie lumea mai atentă, mai precaută şi să nu deschidă uşa noaptea. Vă daţi seama că sunt şi oameni în vârstă neajutoraţi şi le este frică în casă“, a spus o săteancă.

O altă femeie din sat spune că nu a crezut la început povestea omului negru, însă soţul i-a povestit cum a dat nas în nas cu personajul misterios. De frică nu s-a odihnit toată noaptea, iar când a mers să facă focul la centrala şcolii, marţi în zori, a luat cu ea o secure să se apere.

„Eu nu am crezut povestea asta cu omul negru de la noi din sat. Însă când a început lumea să vorbească despre ce au văzut, mi-a spus şi mie soţul păţania lui. Petrică a fost vineri seară la magazinul din sat, când s-a întors era pe înnoptat. Pe uliţa noastră în spatele casei parohiale, pe drum era un om îmbrăcat în negru şi care stătea cu spatele. Soţul meu i-a dat bună seară, însă aceea persoană nu a răspuns. Când soţul a trecut mai în faţă, omul în cauză a sărit şanţul şi apoi a sărit gardul în curtea casei parohiale pe unde se învecinează locuinţa Mihaelei Pavel cu casa parohială. Soţul a crezut că o fi Bebe, soţul Mihaelei, însă nu a fost deloc aşa. Mi-a fost teamă şi luni spre marţi nu am putut dormi deloc. Dimineaţă când am plecat la şcoală am luat o secure să mă apăr cu ea“, a spus Florenţa Păunel, femeia de serviciu de la Şcoala Bordeşti.Parteneri
x close