Un student la Psihologie a dispărut fără urmă în luna martie. Șocant ce au descoperit polițiștii în dormitorul lui - VIDEO

19 Apr 2017   •   16:55
Un student la Psihologie a dispărut fără urmă în luna martie. Șocant ce au descoperit polițiștii în dormitorul lui - VIDEO Foto: YouTube

Cazul dispariției misterioase a studentului la psihologie Bruno Borges, care locuiește în orașul Rio Branco din nord-vestul Brazilia, a devenit viral pe Internet. Bruno Boges, în vârstă de 24 de ani, avea un interes foarte mare față de fenomenul OZN şi extratereştri. El a dispărut pe 27 martie 2017, lăsând în urmă un dormitor plin de scrieri ciudate, arată metro.co.uk.

Pe pereții camerei sale, anchetatorii au găsit sute de mii de cuvinte de texte criptate, precum și diagrame ciudate. Există, de asemenea, un raft de cărți plin de cărți și 14 cărți mari, criptate, scrise de mână de Bruno, pe coperte existând cifre romane mari.

Pe lângă un portret ciudat al lui Bruno, lângă un extraterestru, în camera studentului dispărut există, de asemenea, şi o statuie a marelui filosof şi astronom Giordano Bruno, din secolul al XVI-lea.

x close