x close

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj conține scrisoarea pe care nimeni nu a putut să o descifreze până acum

12 Sep 2017   •   14:15
Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj conține scrisoarea pe care nimeni nu a putut să o descifreze până acum  Foto: wikipedia.org

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost, în sfârșit, deslușit. Cu ajutorul unui program de decriptare, cercetătorii au reușit să descifreze conținutul unei scrisori ce datează din secolul al XVII-lea și în cazul căruia nimeni nu a putut să facă lumină până acum. 

Scrisoarea este semnată de Maria Crocifissa della Concezione, de la mânăstirea Palma di Montechiaro, în 1676. Încă de atunci, ea a susținut că a fost posedată și că Satana a scris scrisoarea prin intermediul ei.

Printre altele, în epistolă se menționează că Dumnezeu a fost creat de oameni și că nu îi poate „elibera pe muritori”. În aceeași scrisoare se menționează că Iisus și Sfântul Duh sunt ”cadavre moarte”. 

„Călugărița avea cunoștințe lingvistice solide, ceea ce i-a permis să inventeze un cod. De asemenea, este posibil să fi suferit de schizofrenie, de aici și convingerea ei că poate vorbi cu Diavolul”, a declarat Daniele Abate, potrivit metro.co.uk.

 

Citeşte mai multe despre:

scrisoare calugarita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati