Vânătorii de fantome au cercetat Castelul Bran. Te trec fiorii! Mesajul teribil transmis de spirite

de D.G.    |    15 Sep 2018   •   03:04
Vânătorii de fantome au cercetat Castelul Bran. Te trec fiorii! Mesajul teribil transmis de spirite foto: Pixabay.com

Legenda Castelului Bran este extrem de savuroasă pentru căutătorii de mistere, de supranatural, iar acest lucru a adus sute de mii de turişti străini în ţara noastră, de-a lungul timpului.

Toţi vor să vadă locul în care a trăit Dracula, iar specialişti în căutarea fantomelor au mers în urmă cu ceva timp cu aparatură specială la Castelul Bran.

Câţiva membri ai asociaţiei britanice Shadow Seekers au declarat despre vizita lor la Bran: "Am pus pe podea instrumentul cu care depistăm spiritele prezente într-o încăpere şi le-am permis fantomelor să se apropie de noi. Aparatul ne-a indicat prezenţa spiritelor prin mai multe luminiţe care s-au aprins, pentru că se spune că spiritele au un câmp electromagnetic".

Mai mult, englezii pretind că au luat "legătura" şi cu Vlad, proprietarul castelului: "L-am întrebat cum i se spunea în trecut, iar el ne-a scris: . Apoi l-am întrebat dacă are un mesaj pentru noi şi ne-a scris: , se pare că nu a fost foarte încântat de vizita noastră", au declarat aceştia.ţi>

Parteneri
x close